Ledande sneakervårdLeveranstid 1-3 arbetsdagarFri frakt över 300 kr
  • Country Flag
  • Country Flag
0

Integritetspolicy

Vi som tillhandahåller siten är Brunngård AB. Med benämningarna ”vi, våra, vårt och oss” nedan avses Brunngård AB.

Brunngård AB, 556233-2238 är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas. Vi följer alla regler och lagar som gäller för personuppgiftsskydd och arbetar ständigt för att säkerställa att din integritet skyddas vid användning av våra tjänster. Vi har därför en policy som fastställer hur dina personuppgifter ska behandlas och skyddas.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi hanterar personuppgifter om dig av några olika orsaker. Här kan du läsa om vad som gäller för respektive kategori.

  • För att kunna hantera dina beställningar och köp behöver vi behandla de här uppgifterna om dig:
    • Namn
    • Adress, telefonnummer och e-post
    • Betalningsinformation
    • Information om ditt köp
    • Detta gör vi för att kunna fullgöra vårt köpeavtal med dig.
    • För att vi ska kunna följa de lagar som gäller för oss måste vi behandla de här uppgifterna om dig:
      • Namn
      • Adress, Telefonnummer och e-post
      • Betalningsinformation
      • Information om ditt köp
      • Detta gör vi för att följa tex. bokföringslagen.
      • För att vi ska kunna erbjuda en kundtjänst behöver vi behandla de här uppgifterna om dig:
        • Namn
        • Adress, Telefonnummer och e-post
        • Betalningsinformation
        • Information om ditt köp
        • Information som du själv uppger i ditt samtal eller mailkonversation med oss
        • Detta gör vi för att uppgifterna är nödvändiga för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att kunna hjälpa dig med ditt ärende.
        • För att kunna marknadsföra oss behöver vi behandla de här uppgifterna om dig:
          • IP-adresser
          • Cookie-data som exempelvis berättar vilka produkter du tittat på, vilka sidor du besökt och varifrån du kom när du kom in på vår site
          • Detta gör vi för att uppgifterna behövs för att tillgodose vårt berättigade intresse av att marknadsföra våra produkter och erbjudanden till dig upp till 12 månader efter att du senast besökt vår site.
          • För att skicka vårt nyhetsbrev behöver vi behandla de här uppgifterna om dig:
            • Namn
            • Telefonnummer och e-post
            • Detta gör vi bara om du lämnat ditt samtycke till detta.
          • Vem delar vi dina personuppgifter med?

            För att kunna utföra vårt uppdrag delar vi vissa personuppgifter med externa mottagare.
            Observera att vi aldrig säljer dina personuppgifter till någon.

            De som vi kan komma att dela dina personuppgifter med är:

            Tjänsteleverantörer

            Vi delar dina personuppgifter med externa parter och företag vars tjänster vi nyttjar. Exempel på detta kan vara transportörer och systemleverantörer. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter på uppdrag av oss i enlighet med signerade personuppgiftsbiträdesavtal.

            Betaltjänstleverantörer

            För att hantera betalningar använder vi oss av betaltjänstleverantörer. Betaltjänstleverantören har ett eget personuppgiftsansvar för behandlingen av dina personuppgifter.

            Övriga parter

            Andra parter som vi kan komma att dela dina personuppgifter med är eventuella samarbetspartners som driver trafik till våra siter. Vi kan också lag bli skyldiga att dela med oss av personuppgifter till myndigheter om så krävs enligt lag. Om vår verksamhet säljs eller går samman med annan verksamhet kommer dina personuppgifter att lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

            Överföringar utanför EU

            Vissa personuppgiftsbehandlingar kan komma att ske utanför EES. Vi överför aldrig några uppgifter utanför EES utan att ha vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, och vi har lagstöd för överföringen genom för överföringen gällande regelverk.

            Vilka är dina rättigheter?

            Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter i de fall det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till att uppgifterna måste sparas.

            Om du har några frågor kring hur vi tar hand om dina personuppgifter är du alltid välkommen att höra av dig kontakta oss.

            Cookies

            Cookies används för att få sitens funktioner att fungera optimalt och på så sätt ge dig en bra köpupplevelse. Cookies hjälper till exempel till att hålla reda på vilka varor du lagt i din varukorg.

            En cookie är en liten textfil som sparas på din dator. Denna fil innehåller information som gör att siten kan identifiera besökaren.

            Vi använder både så kallade permanenta cookies och session cookies. Permanenta cookies lagrar en textfil permanent på din dator. Dessa används bland annat för att hålla koll på besökare rör sig på siten. Session cookies är endast aktiva under tiden som du besöker siten för att inte blanda ihop dig med andra besökare.

            Du behöver ha cookies aktiverat för att använda vår site problemfritt, men du kan styra användningen av cookies genom att ändra detta i din webbläsares inställningar.

            Personuppgiftsansvarig:
            Brunngård AB
            556233-2238
            Senast uppdaterad: 2022-03-14

Trygg e-handel

Betalningsalternativ

Vi skickar med